Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

 Jordan & Abby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

ϟ Főkarakter :
Ő lenne
ϟ Kor :
28
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Informatikus palánta
ϟ Hozzászólások száma :
17
ϟ Csatlakozott :
2014. Dec. 13.
ϟ :

Boszorkány

TémanyitásTárgy: Jordan & Abby   2014-12-22, 22:57

Kell egy kocsi. Morgolódik magában egy ideje, de mindig erre jut, hogy kell. Azt még nem tudja honnan, meg milyen, az a lényeg, hogy guruljon, és ne robbanjon se fel, se le félúton. Az lenne a legszebb. Egyelőre azonban csak álom marad, de nem sokáig, mert amit akar, megszerzi, csak idő kérdése. De miért is töri ezen magát? Mert már a haja égnek áll attól, hogy mennyit gombolnak le róla a taxisok. Minap is, aligha utazott negyed órát, de többet hagyott ott, mint kellett volna, de veszekedni nem állt le a pasassal, még az kellett volna. Csak, igencsak bosszantja a dolog. Jó, a kocsi is eszik benzint, meg a többi költség, de akkor is jobban fog járni azzal, hogy nem költ ilyesmikre, és bármikor, bárhova mehet. Egyelőre viszont.. inkább a buszt választja. Eléggé esőre áll az idő, és nincs kedve sétálgatni, amit amúgy bármikor megtesz szívesen, de nem hozott ernyőt, mivel nemigen szólt erről semmi, hogy eső lesz. Remek. Ez az ő napja. Mindegy.
Egyelőre viszont nem a buszt várja, addig még bőven van idő. Az ATM előtt ácsorog, és harmadszorra üti be a PIN kódot, helyesen, eddig is úgy tette, de az a dög nem akar működni. Van nála pénz, csak épp még enni is akar este, meg a többi, de ez a ketyere nem akarja az igazat.
- Átkozott vasmasina. Rozsdásodj el.. – morog a gépre, amikor is kinyögi a baját, miszerint nincs elég készpénz benne. Ahhoz pedig késő van, hogy feltöltsék, vagy, hogy bankba menjen. Remek. Szerencsére utalni tud majd, kajaügyileg, valami jó kis étterembe, csak épp nemigen szereti ezt a megoldást. Egy utolsót csap a gépre, majd kihúzza a kártyát, és visszatömködi a tárcájába. Futólag pillant az órájára, és szusszan. A buszig még bőven van idő, és nem tudja, mit kezdjen magával. Vagyis de. a táskájába túr ismét, és keres, kitartóan, miközben arrébb vonul. Hamarost elő is szedi a kissé ütött-kopott dobozt a táska aljáról, és a tűzcsiholó eszközét. Nemigen szokott cigarettázni, de amikor eléggé pattan az idegszála, megesik. Most is ez történik. Gyújt, szív, és igyekszik nem arra gondolni, hogy vesz egy baltát a szemközti a boltban, és jól péppé veri a masinát. Pedig az nyugtatná le igazán, nem egy tüdőropi.

_________________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Jordan & Abby
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Helyszínek :: Külváros :: Vonatállomás, buszpályaudvar, reptér-