Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

 Sebastian & Lazarus - Ítéletidő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Sebastian Monroe

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-09-06, 17:59

Én úgy vélem azok nem szabályok amit megszokunk és minden nap megcselekszünk. Az egyfajta reflex, megszokás nem pedig szabály. A szabály valami kőbevésett intelm amit követünk, mert muszáj, de az, ha felkelünk mert reggel van, az nem szabálynak minősül hisz ha akarunk aludhatunk egész nap, nem? Bár kinek mi számít szabálynak. Én magát a szót sem tartom sokra, sose szerettem szabályok és korlátok közé szorulni. Épp ezért vagyok most itt Salt Lake-ben, mert meguntam, hogy határok közé akartak állítani. Nem nekem való a szabályok követése, jobban megbirkózom mindennel ha akkor tehetem mikor Én akarom. Most ez a jelenlegi állás igencsak sok akadályt állít fel és megszabályoz, de az eredménye érdekel csupán, végül is önként vállaltam és nem kényszerített senki. Lazarus pedig mégsem az a tipikus elviselhetetlen figura, mint akinek először gondoltam.
-Nos, ha úgy gondolja Mr. Carver - Én semmivel sem vagyok különb a piti bűnözőktől, talán csak annyival, hogy van stílusom.
-Kicsit? Azért ezzel Ön sem ért egyet. - Lehet, hogy a rendőrség együttműködik, de semmivel sem egyeznek az érdekei. A város megtisztítása is csak részletkérdés, mert lehet, hogy a drog eltűnik, de az olyanok, mint Carver tovább penészednek a városban, akkor végül is mit ért a rendőrség? Semmit, na ennyit.
-Kétség sem fér hozzá, hogy azt amelyiknek meg van az ára. - Csak nem tudom, hogy a rendőrök akik hagyják magukat lefizetni mennyivel jobbak nálunk? Semmivel sem szerintem,ha pénzért cserébe képesek egyeztetni az alvilág embereivel akkor pont olyan mocskos gazemberek, mint mi. Bár ebben a rosszul kormányzott világban nem érdemes senkit sem megvetni azért mert pénzhez akar jutni, még ha ez a pénzhez jutás igen sötét módon történik.
Megérkezünk minden malőr nélkül, pazar. Kilépünk és egy kisebb társaság fogad minket. Mint valami kaptár, benne a méhek akik a királynőjüket - bocs Lazarus - várják. Furán nézek egy percig mikor Carver szólít, de megyek utána engedelmesen, lassan egy öleb leszek, bakker.
Odabent, előttünk egy fickó van térdelve, szájpecekkel és hátrakötött kezekkel, mint valami rosszul sikerült pornóforgatás. Igencsak meglep mikor a kezembe kapom a pisztolyt és az utasítást. Szóval ez a fickó volna a tégla? Meglepő, nem tűnik valami simlis alaknak, inkább egy igen beszari kis vakarcsnak aki az első kísérlet alatt összeszarta már magát.
-Hát cimbora, ez se neked se nekem nem lesz kellemes, neked meg aztán főleg, mivel tudod, hogy így is úgy is a bosszantó kis szárnyas angyalnak nevezett kis legyekhez kerülsz, így szerintem nincs más hátra, mint, hogy besegítsek abba, hogy dalolj, a kínzás közel sem lesz olyan kellemes, mint a halálod. Mesélj szépen. - Irányítom a fegyvert a combjára majd a pisztoly elsül a fickó pedig nyüszít és ordítana, ha a szája nem lenne épp elfoglalva.
-Ja, hogy az a pecek zavar? Hát miért nem mondtad ezt előbb haver? - Lépek oda és nem finoman, de lecsatolom róla.
-Most már nincs akadálya, beszélj! - Vigyorgok. Talán el kellene borzadnom, hogy képes vagyok embert kínozni majd megölni, de valahogy ez egyáltalán nincs meg, élvezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Lazarus Carver

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-08-20, 18:13


to Sebastian

-A sajátjaikat igen. – rántom meg a vállam. Minden ember szabályok szerint él, akár tetszik, akár nem. Felkelünk reggelente, már ez is egy szabály, ami szerint élkjünk az életünket. A semmiség ott válik el a bajtól, mikor olyanra vetemedik az ember, amivel ok nélkül árthat egy másik embertársának. Én nem tartom a bosszút helytelen dolognak, ha jól csinálják azt. – Határaink? Azok vannak. Így lesz több, mint ezek, Mr. Monroe. – szabályok szerint élek én is, szabályokat tartatok be az enyémeim között is. Egyszerűen csak nincs bajuk vele, mert tudják, hogy jobban járnak így, és egyikük sem akar az lenni, akivel példát kell statuálnom.
- Szokjon hozzá. A rendőrség nem az ellenségünk. Ugyanazt akarjuk, csak kicsit mások a módszereink. – inkább nagyon, de ez tényleg már csak részletkérdés. A rendőrségre soha nem úgy tekintetem, mint akik akadályoznák a munkámat. Csak ott kell hagynom előttük a morzsákat, és már tudják is, hogy mit kell csinálniuk. – Kétfajta rendőr van. A lefizethető és a becsületes lovag. Nyilván rájött, hogy melyiket kedveljük jobban. – nincs baj az utóbbival sem, ami azt illeti, sőt! Elég őket csak motiválni, és máris képesek egy egész várost felégetni, csak hogy elfogjanak egy darab embert. Nyilván ők a legjobbak, kár, hogy nehéz velük szót érteni.
- A cél szentesíti az eszközt. – jelen pillanatban az eszköz a lopás, de megesik az ilyen. Iletve, ha azt nézzük, a tulajdonosaik halottak a fegyvereknek, így az elárvult fegyverek azoké, akik először meglátják őket. Ezek pedig jelen esetben mi lennénk. A rendőrök az ilyen fegyvereket soha nem használnák. Ami nagy hiba. Az út visszafelé zökkenőmentes, és mosolyogva nyitom az oldalajtót, kiengedve mindenkit magam előtt, majd mikor én is kilépek egyből oda is sietnek hozzám, hogy elduruzsolják nekem mi történt, míg távol voltam. Felmordulok és intek a srácoknak, akik jöttek velem. – Pakoljátok ki! Gyere velem, Monroe! – intek a fejemmel, majd a pince ajtajához sétálok és onnan egészen le a pincébe vezet az utunk. Egy férfi térdel ott kipeckelt szájjal és hátra kötött kezekkel. Még szerencse, hogy előbb szúrták ki a téglát, minthogy fontosabb információk jutottak volna a kezébe. – Szedd ki belőle, hogy mit tud. Csak aztán öld meg. – mondom, ahogy a kezébe adom a pisztolyt, majd kimegyek az ajtón, magára hagyva őt. Most már csak a hírekre várok.
▼△ Remélem jó lesz  :3  ▼△ zene Ƹ̵̡ szószám ▼△ ©


_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Sebastian Monroe

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-08-05, 18:46


Nos én inkább az alkoholban utazom, a kábítószerek nem az én asztalom, na nem mondom, próbáltam már ki párat, ki ne tette volna meg legalább egyszer? De valahogy ezerszer szarabbul voltam utána, függő ugyan nem lettem, de azt a pillanatnyi szárnyalást és a jólakottság érzését igencsak párszor visszasírtam. Az ital valamennyire jobb ennél, nélküle azért ki tudom bírni, meg lehet mértékkel fogyasztani..na nem szoktam mértéket tartani, de lehet, a droggal azonban vagy beszedsz annyit, hogy hasson vagy felesleges akár próbálkoznod is, előbb utóbb pedig fejfát kapsz, nem újabb adagot valamelyik porból. Megéri? Szerintem nagyon nem, de hát ez mindenkinek a maga döntése.
-Való igaz, a bűnözők a határokat sem ismerik, tulajdonképpen nincsenek is határaink. - Legalább is nekem nincsenek, semmiben sem szeretek korlátot felállítani magamnak. Jobb, ha feszegethetem addig a dolgokat míg vissza nem pattanok róluk. Jobb ez így mintha semmit sem tennék meg, mert tudom onnantól akár bajba is kerülhetek, jobb szabadon élni és nem igazán törődni a következményekkel.
-Ha Ön mondja, én eddig nem dolgoztam zsarukkal, maga tudja. - Ebbe úgy érzem jobb nem belefolynom. Teszem amit Carver mondd és ha ennek vége megkapom a jussomat a munkámért, nekem ennyi bőven elég. A rendőrséggel amúgy se voltam sose puszipajtási viszonyban. Ezek után se hiszem, hogy oda lennének értem, mondhatni van egy kisebb aktám náluk, egy fióknyi talán..evvan!
-Ebben igaza van, a fegyverek okkal jobb kezekben lesznek nálunk, ott csak porosodnának. - Nem gondoltam, hogy Carver ennyire befolyásos ember, de hát tévedni emberi dolog. Azt tudtam, hogy jócskán állnak mögötte és szinte atombiztos alibije van szinte mindenre, de hogy a rendőrség is a tenyeréből eszik..le a kalappal a fickó előtt!
Beugrunk mind, egytől egyig a kocsiba és beindul a motor is. Egyre távolodunk az épülettől. Talán épp, hogy a sarkon befordulunk amikor a rendőrség első autói a házhoz gurulnak. Na szép, ez szinte piskóta volt! És még csak alig kellett bármit is használni, nem valami nagy falatok ezek a terjesztők.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Lazarus Carver

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-07-29, 16:09


to Sebastian

-Az majd kiderül. – húzom gyors mosolyra a számat. Az önbizalom jó jel, aki kételkedik magában abban nem lehet megbízni, így nem is jó az ilyen munkákra. Az önbizalom azonban túlzott mennyiségben is veszélyes persze, de tökéletes ember nincs, még csak olyan sem, aki majdnem tökéletes. Romlottak vagyunk mind. A kérdés csak az, hogy mit kezdünk magunkkal.
- Ezt teszik a szabályok. Észre se veszik, de a saját kezüket bilincselik meg vele. Ezért marad a mi fajtánkra az ilyen munka. A bűnöző nem tanul a törvényekből.  – csakis az erőből, és ezt már én is megtanultam, nem tegnap óta csinálom ezt. Jól tudom, hogy mit kell tennem.
- Igen. Kapnak egy névtelen bejelentést, hogy láttak pár megkérdőjelezhetően erkölcsös embert, akik itt árultak, a rendőrség és kijön, és még csak kérdéseket sem fognak feltenni, hogy miért van ilyen könnyű dolguk. – miért is tennék? Én nem osztom a dagadt fánkzabáló rendőrökről szóló sztereotípiákat, de általában szeretnek gyorsan lezárni minden ügyet, és az ilyen több áldozattal járókat még inkább, főleg ha azt nézzük, hogy az áldozatok között nem volt egyetlen civil sem, mindegyik csak börtöntöltelék. Az ilyenekkel pedig nem csak a rendőrség, de még a lakosok sem foglakoznak, sőt, örülni fognak annak, hogy nem rontják már itt tovább a levegőt.
- Jó pár rendőr a zsebemben van, és van akivel jóban vagyok. Hidd el, nem fog ez az egész vissza ütni ránk. A fegyverek jobb helyen vannak nálunk, mint valami bűnjel raktárban.  – a rendőrök csak lezárnák és kész, ott porosodnának, de nekünk még a hasznunkra lehetnek, pénzt spórolok így meg, amit amúgy a fegyverekre költök.
- Induljunk, a rendőrség már úton van.  – mondom, ahogy visszafelé megyek a kocsihoz, majd ahogy mindenki beszállt, intek, hogy mehetünk is. A távolban persze felcsednül már a sziréna hangja én pedig csak mosolyogva figyelem a távolód házat. Ezzel is megvolnánk úgy látszik.
▼△ Remélem jó lesz  :3  ▼△ zene Ƹ̵̡ szószám ▼△ ©


_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Sebastian Monroe

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-07-26, 15:43

-Nincs szándékomban droghoz nyúlni, szárnyalok én anélkül is. - Sütök el egy igazi faviccet, reakciót sem várok rá. Bármi más káros szenvedélyben benne vagyok, de a drogok nekem már sok lenne, így is, kissé felpörgött embernek tartom magam, ha ráállnék a cuccra alighanem elég hamar kapnék egy cuki kis fejfát meg pár száraz kórót.
-A hatóságok sok mindent nem szeretnek, szerintem már maguk sem tudják mivel is vannak kiegyezve és mivel nem. - Lehet, hogy Carver szeret együttműködni a sünökkel, én azonban ezzel egy cseppet sem értek egyet. Ha már az ember arra adja a fejét, hogy bűnöző legyen, akkor ne legyen a hatóság segítője, mint valami áruló. De a véleményem megtartom magamnak, jobb így. Végül is, amíg a pénzt megkapom a munkámért addig nincs gond. Addig azt teszi a főnök amit csak akar.
Az akció, nos ez sincs ellenemre, kicsit az utóbbi időben már éreztem, hogy be vagyok rozsdásodva, a katonai élet után a mindennapos semmittevés kicsit szétszedi az embert.
A gránátok robbanásra mosolyra késztet, mindig is imádtam robbantani, az a hatalmas pusztítás ami utána marad szinte hihetetlen, milyen kicsi tárgyról van szó és mekkora erővel is bír.
Ahogy a többiek fegyvert fognak és meghallom az első lövést, felpörgök. Követem a főnököt a pincéhez, ketten vagyunk, két fegyver, pár gránát és a pincén belül az anyag és azok akik hamarosan holtan folytatják tovább.
-Máris. - A mosoly az én arcomon is játszik. Látszik rajtam, hogy élvezem azt amit csinálok. A gránátok hamarosan be is kerülnek majd az ajtó becsukódik. Az ordítozások szinte zene füleimnek. Végül, szép lassan, pár perc leforgása alatt minden elhalkul, csend van. Belépve én is a főnökhöz hasonlóan golyó záport indítok azokba akiknek látom még mozogni a mellkasát. Miután mind halott a fegyverekhez lépek és amennyit csak tudok felpakolok.
-Az anyag akkor marad a hatóságra Mr.? - Bár már tudom a választ, azért mégiscsak megkérdem.
Kintről már nem hallani lövéseket, a fiúk végeztek, mi is. Nem hiszem el, hogy ennyire egyszerű volt, ez szinte rutin feladatnak mondható, semmi ellenállás. Azért ennél többre számítottam.
Hirtelen megtorpanok. A rendőrség szirénája több oldalról is leszűrődik a pincébe.
-Uram, mégis mennyire toleráns a rendőrség Önnel szemben mikor két tucat fegyverrel igyekszünk kifelé és egy csomó halottat hagytunk magunk mögött? - Nézek rá, de sejtem, annyira azért nincsenek jóban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Lazarus Carver

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-07-21, 15:47


to Sebastian

- Szóval jobban jársz te is, ha nem szoksz rá. – volt emberem aki drogos lett, és kevés olyan veszélyes dolog van, mint egy drogos. Instabillá válik az ember a drogtól, olyan dolgokat tesz, amit amúgy nem akarna, és csak kevesen képesek róla végleg lejönni. Ő nem volt, két golyót kapott a tarkójába. – Könnyű, de mocskos pénz. Azt pedig nem szeretik a hatóságok. – a fegyver biznisz sem éppen legális, a prostik azonban teljesen legálisan futnak, emellett van még egy tucat megkérdőjelezhetően erkölcsös, de legális üzletem. A fegyver biznisz is csak addig kell míg nem állandósulnak a nagyobb bevételek. A város  elitje ellen irányuló támadások pedig ennek gyermekei.
- Ez a beszéd. – bólintok. Nem szeretném én ezt az egészet egymagam lerendezni. Egyszerűbb, ha rábízzuk a rendőrségre, elvégre ők legálisan teszik őket hűvösre. Mi pedig segíthetünk nekik, így behajtva majd később rajtuk egy újabb tartozást. A rendőrséggel jóban lenni kifizetődő, ezért is vannak sokan a zsebemben onnan.
Egyből betörünk ahogy a gránátok robbannak, és a fentiek azt sem tudják hol vannak, a fegyverüket is nehezen tudják előkapni, így elég könnyű célpontok, nemcsak védtelenek, de teljesen tehetetlenek is. A másik oldalról érkezőkre bízom, hogy golyót eresszenek beléjük, én pedig csak bólintással jelzem Monroe-nak, hogy a pince felé tiszta az út.
- Dobj be néhány gránátot. – mondom neki könnyedén, mosolyogva, és amint ezt megtette, be is zárom az ajtót, ami pechjükre nem éppen olcsó, még ha át is lövik, esélytelen, hogy kijussanak rajta. Pár pillanatig csak kétségbeesett ordítozást hallani, majd a gránátok robbanása után néma csönd. Nyitom az ajtót és lefelé indulok el magam elé tartva a puskát. Az életben lévőkbe eresztek még néhány golyót, majd amint lent vagyok elégedett mosollyal nézek körbe. Az anyagnak semmi baja. – Pakoljuk fel azokat. – mutatok a sarokban lévő fegyverekkel teli polc felé.
▼△ Remélem jó lesz  :3  ▼△ zene Ƹ̵̡ szószám ▼△ ©


_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Sebastian Monroe

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-07-20, 15:04

Nos nem sokkal nehezebb a dolog, hogy vannak még bent tapasztaltabbak és olyanok akik nem élnek a drogokkal. olt tengerészgyalogosként volt nehezebb dolgom is, az, hogy valakinek a tudata éber és semmi sem ködösíti még nem jelenti azt, hogy minden pillanatban helyén az esze, történjen bármi. Mienk a meglepetés ereje, ezzel tudnunk kell mit kezdeni.
-Értem Mr. Carver. - Vagyis kapizsgálom a dolgokat. Bár nem tudom számára a sok rossz közül mi a különbség, a prostitúció magában egy rossz dolog, a drog szintén, a kettő között semmi különbség, mindegyik kihasználja az embert. Na meg lehetséges, hogy a drog megváltoztatja az ember belső érzékelését, tudatát roncsolja, ám a prostitúció pedig az abban dolgozó nők számára veszélyes, hiszen minden férfiban meg van a mocskos szándék az erőszakra és végül akár a gyilkosságra is. Mr. Carver el van tévelyedve, ha azt hiszi Ő itt a megváltó Jézus Krisztus.
-Nem lesz gond Főnök, tudom úgy intézni, hogy az anyagnak semmi baja ne legyen. - Ha nem tudnám akkor semmi keresnivalóm nem lenne itt. Maszkot húzok magam is és kiszállok a furgonból. Carvert követve hagyom el a kocsit és viszem magammal a megfelelő fegyvereket.
Előszedem a vakító gránátot és ahogy a Főnök parancsot ad be is vetem a többiekkel egyszerre. Megfognak lepődni a kis mocskok az egyszer biztos.
-Megvolt Mr. Carver, indulhatunk megtisztítani a terepet? - Egyet értek vele, hogy a kurvákat hagyjuk ki a buliból, mint mondtam, Ők épp olyan ki vannak szolgáltatva ezeknek a fickóknak, mint mások a drognak. Előkapom a fegyverem és miután a parancs is megvan elindulok, hogy a bekerítés működjön és míg meg vannak zavarodva, mint a sarokba szorított egér ki tudjuk iktatni őket.
Belépve az épületbe azonnal a pincét keresem, az 5 fegyveres az enyém. A fiúk majd elintézik a többieket, a pincét megtisztítom én. Egy pillanatra elveszítem a csapatot, de aztán Carver-t megpillantva intek neki, hogy erre jöjjön, a pince pontosan előttem van és ahogy hallom igyekeznek felfelé a zajra harcba készült nagyfiúk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Lazarus Carver

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-07-11, 10:36


to Sebastian
- Fogjuk rá. Van ott egy pince. Ott gyártják a drogot. Ott olyan öt fegyveres lehet, és az a két-három ember, aki csinálja a cuccot. – tehát ők jó eséllyel nincsenek beszívva, így még azzal az öt emberrel számolni kell. Van tapasztalatuk, három közülük a Mexikói hadseregben is szolgált, igaz, aztán leszereltek, mert egy drogkartell többet fizetett. Ez aztán a hazafiság, nem igaz? – Azért csinálom azt a sok mindent, hogy megtisztítsam a várost. Tönkreteszem azokat, akik a szegényeken élősködnek. – a fegyver, szerencsejáték, prostituált üzlet és a többi mindazért van, hogy fedezék a kiadásaimat az erre való törekvésemben. Amint nem lesz rájuk szükség, meg is szüntetem. Addig viszont kell. – De a drog csak meg mérgezi ezt a várost. Azt nem tűröm meg. – magyarázom Mr. Monroe-nak. A drog csak kiszámíthatatlanná és veszélyessé teszi az embert, ráadásul az esetek nagy többségében meg is öli azt, úgyhogy nem igazán szeretném itt látni. Ideje ezt azokkal a barmokkal is megértetni.
- Kézigránátra talán. De jobb úgy intézni az ügyet, hogy a drog ne semmisüljön meg. Ha a rendőrség megtalálja az csak ok lesz nekik arra, hogy nyomozást folytassanak a mindjárt halott barátaink társai ellen. – és mivel sok rendőr van a zsebemben, így megtudhatom hol tartanak, és előbb érek oda, mint ők.
- Ne csak hozzám ne. Egyiketekhez sem. – mert a rendőrség egyes feljebbvalóinak nyílt titok, hogy ki vagyok, ők pedig papíron nekem dolgoznak, igaz, csakis legális dolgok vannak feltűntetve, de mint kitalálhatták, ez a legkevésbé sem az. Felhúzom az arcomra a maszkot, ellenőrzöm a tárat a mordályban, majd kinyitom a furgon ajtaját és kiszállok, intve a többieknek, hogy jöjjenek. Mr. Monroe-nak intek, hogy jöjjön velem, a többieket pedig a bejárathoz küldöm, míg mi a hátsó kijárathoz megyünk. Lopva pillantok be az ablakon. – Négy fegyveres, három ki van ütve és két kurva van velük. – ezek azok, akik fent vannak. Közben nyílik bent a konyha autó és három újabb fegyveres érkezik. Felsóhajtok. – Dobd be a vakító gránátot. Csak rájuk lőjél! – a kurvákat hagyjuk ki ebből, azok csak a munkájukat végzik. Még ha az meg is kérdőjelezhető. – Háromra. – a többiek a főbejáratnál ugyanúgy befogják hajítani. Két tűz közé szorítjuk őket, onnan pedig nincs menekvés. Csak spóroljunk a golyókkal. A pincében lévők minél kevesebbet halljanak az egészből, a végén még hívnának erősítést. Vagy a rendőrséget, ha nagyon bátrak.

▼△ Remélem jó lesz  :3  ▼△ zene Ƹ̵̡ szószám ▼△ ©


_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Sebastian Monroe

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-07-10, 20:38

Most aztán ki kellene ugranom a bőrömből és újongva ugrálnom, hogy wáóó végre bevetés..ennek ellenére csak úgy állok a dologhoz, mintha csak a boltba ugranék re egy adag csokifagyiért. Jó meg elvagyok vele, de azért nem fogok ugrálni, mint egy cirkuszi majom. Végül is ismerős számomra a bevetés, a tengerészetnél volt részem benne, ágyúdörgés, torpedók, fegyverek, rengeteg minden ami halált okoz, és mégis itt vagyok, erről ennyit, ez sem lesz sokkal nehezebb úgy vélem.
-A szokásos. - Mondom egyszerűen. Szinte ilyenekbe lehet belefutni nap, mint nap, a hírekben is csak ezeket hallani, nem nagy cucc, általában ezek azok akik nagyon tökös kis fenegyerekeknek tartják magukat holott olyanok, mint a szúnyog, egy ütéssel lecsaphatóak.
Ha a fele be van tépve a másik fele meg egy kutyaütő banda akkor feleslegesnek tartom ezt a hatalmas nagy felkészültséget, akár egymagam is elbánnék velük.
Mr. Carver számára nem tudom mi a különbség drog és pénzmosás vagy egyéb kis nyalánkságok között, részemről egy kutya mind, Ő azonban úgy látszik a drog témát véresen komolyan veszi. Mintha a legnagyobb probléma az volna, ha valaki belövi magát, számomra ez mind érthetetlen, de nem azért kapom a pénzt, hogy szóváltásba keveredjek a főnökkel vagy kinyilvánítsam a véleményem.
-Uram, robbantásra szükség lesz vagy kézigránátra? - Ha nem hát akkor marad a golyó és elintézem Őket se perc alatt. Nem lesz itt semmi amin a rendőrség csámcsoghatna. Értek ahhoz, hogy eltusoljak dolgokat, tulajdonképpen nem értem miért voltam WC pucoló és pultos mikor ebben vagyok a legjobb.
-Úgy lesz Mr. Carver, nem találnak majd nyomot ami Önhöz vezethetne. - Ha ezt megígérem be is fogom tartani, na persze nem azért mert a hűség a mindenem hanem mert egyszerűen megakarom tartani ezt az állást, kell a pénz és ha nincs megoldás arra, hogy megéljek hát akkor ezt a piszkos módszert kell űznöm.
Átnézem még utoljára a fegyver tárat és mikor mindent rendben találok várom a jelet mikor induljak. Azt az egyet megtanultam, csak a feljebbvaló utasítására indul az akció.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Lazarus Carver

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    2015-07-05, 02:00


to Sebastian
Nem kell, több mint öt ember. Én, Sebastian, Bishop, Morrow és Trager. Ideje kideríteni, hogy mit tud az új fiú. Nem egy szörnyen kockázatos dolog ez, de épp elég arra, hogy bizonyítson. A többiek már évek óta velem vannak, bízom bennük, és az, hogy életben vannak, mutatja hogy jól végzik a dolgukat, pedig sok mindent tettünk, amire a legkevésbé sem illik a törvényes szó. De mindent a város érdekében. A rendőrséggel is együtt kell dolgozni, vannak lefizetett embereim és olyanok, akikkel megértettem, hogy jobb, ha együtt működnek velem, elvégre ugyanaz a célunk. A város védelme, és mindazoké akik itt laknak.
- Úgy tízen lehetnek körülbelül. Mindegyik büntetett előéletű, de itt ültek az Államokban. Drogok, fegyverek, gyilkosság, nemi erőszak…hosszú a bűnlajstromuk. Odabent négy szinte biztos, hogy betépett, a többi pedig könnyű célpont lesz. – elvégre a mi oldalunkon áll a meglepetés ereje, ami több, mint jó aduász. Nem számítanak ránk, azt hiszik, hogy nem tudjuk hol vannak, de… pechjükre a város jelentős része velem van, sokakkal állok kapcsolatban az utcáról, és mivel drogot hoztak ide, nem kerülte el a figyelmemet a dolog. Sok üzletet bonyolítok én is, de a drog soha nem tartozott azon dolgok közé, amit toleráltam volna. Az csak szennyezi a várost.
- Szereljétek fel a hangtompítót, kelleni fog. Nem akarom, hogy valaki véletlenül odatévedjen a zajra. Nem kellenek ártatlan hullák, rendben? – egyszer már megesett, hogy az egyik emberem végzett egy ártatlan nővel, csak mert olyan óvatlan volt, hogy nem törődött a lebukással. Most egy kórházban van, ahonnét soha többet nem fog kijutni. Nem én bántam el vele, ha én teszem akkor csak börtönben lenne, vagy egy sírban. Balszerencséje, hogy olyat ölt meg, akinek tehetősek voltak a rokonai. Egyetlen ilyen hiba is az ember életébe kerülhet. Éppen ezért a hibákat nem tűröm. – Öt perc. – szólal meg Bishop a vezetőfülkéből. Egy kis fekete furgonban rázkódunk az úton. – Minimum 5-8 golyót eresszen beléjük. A rendőrség higgye csak azt, hogy valami helyi kis bandaháború. – nem fognak senkinek sem hiányozni. És gondot sem okoznak majd miután végük.

▼△ Remélem jó lesz :3 ▼△ zene Ƹ̵̡ szószám ▼△ ©


_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus - Ítéletidő    

Vissza az elejére Go down
 
Sebastian & Lazarus - Ítéletidő
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Helyszínek :: Külváros-