Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

 Shea L. McAvoy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

ϟ Tartózkodási hely :
SLC
ϟ Foglalkozás :
Nyomozó
ϟ Hozzászólások száma :
202
ϟ Csatlakozott :
2014. Nov. 14.
ϟ :

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Shea L. McAvoy   2015-04-04, 16:43


Ez nem semmi. Azt hiszem téged nem kell félteni, nem az vagy, akinek az épségéért aggódni kell. Kíváncsi lennék, hány ember orrát törted be csak azért, mert csúnyán nézett, neked pedig rossz napod volt :D

Az ET-dben minden rendben volt, egy dolgot szeretnék még megjegyezni: ahogy a szabályzatban is kértük, a játéktéren majd kicsit finomabban adagold a káromkodást, ha pedig nem tudod mellőzni inkább csillagozz.
... és persze foglalj avatárt ha még nem tetted, aztán engedlek is játszani :)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
J.C.
ϟ Kor :
30
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake
ϟ Foglalkozás :
Kommandós
ϟ Hozzászólások száma :
6
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 03.
ϟ :


Ember

TémanyitásTárgy: Shea L. McAvoy   2015-04-03, 21:26


Alap adatok
Teljes név: Shea Lycoris McAvoy
Születési hely, idő: 1988.07.08  Amritsar (India)
Kor: 26
PB: Anna Silk
Csoport: Ember

Jellem és megjelenés
Meg szeretnél ismerni? A Vipera mérgét kóstolnád? Biztosan felkészültél?
Valami ilyesmit suttognék a füledbe, ha arra kérnél: "Mondd el ki vagy!"
Ki vagyok? Sokkal inkább mi...
- pozitív tulajdonságok:
Törekvő, céltudatos, cselekvő. Egy pillanat alatt szilárd elhatározásra jut és cselekszik, bizakodó és erős. Ígéreteit betartja és a tőle telhető legtöbbet megteszi az ügy érdekében. Az akadályok csak erősítik, fokozzák éles gondolkodását és vállalkozó kedvét. Bizonyos, hogy ilyen körülmények között van valami hajthatatlan magatartásában, de panaszt nem hallani tőle.
Tudja, mit akar, mikor akarja és hol. Ismeri önmagát, a világot, és könnyen kiismeri az embereket. Így pontosan tudja, kinek, mit és hogyan kell mondania. Mindig szilárd álláspontra helyezkedik, és nem engedi, hogy mások döntsenek helyette.
Energikus akarata éles, gyors gondolkodásra készteti, ám a mély gondolkodás nem tartozik Shea természethez. Ő nem elméleti, hanem gyakorlati ember. Nem gondolkozik tovább, mint amennyire ez munkáját elősegíti. Gondolkodása mégis világos, mert tevékenységének mindig élesen körülhatárolt célja van, amit el is akar érni. Ez a céltudatosság élesíti értelmét. Mivel jó a megfigyelőképessége, helyesen ítéli meg az embereket és a helyzeteket. Ez a képessége is teljesen praktikus célt szolgál. Ha valaki iránt érdeklődik és megfigyeli, ezt nemcsak az emberi kapcsolat érdekében teszi - az így nyert ismereteket sokkal inkább saját előnyére használja fel.
Cselekedeteinek célja van. Praktikus értelme azonban abban mutatkozik meg, hogy azonnal meglátja a cél eléréséhez szükséges megfelelő eszközöket. Felismeri, hogy éppen itt és most minek kell megtörténnie. Gyakorlati, mert életét nem valami elképzelt világban éli, hanem tettre készen a realitások világában jár. Opportunista, mert a jelenben él, és ezt saját céljaira használja fel.
A dolgokat olyannak tudja elfogadni, amilyenek azok a valóságban, és nem táplál róluk illúziókat. Számára semmi sem fehér, vagy fekete, minden szürke. Mindenben meglátja a jót és a rosszat egyaránt.
Cselekvésre van beállítva, egy pillanat alatt felfogja a helyzetet. Azonnal látja, mit kell cselekedni. Gyors felfogóképessége inkább intuíciónak, mint megfontolásnak az eredménye. Mintha egész lénye érezné, mit kell abban a pillanatban tenni.
Igazi bajtárs, munkában tökéletes partner, ha a másik képes elviselni negatív tulajdonságai sokaságát. Tagadhatatlanul hasznos tagja a társadalomnak. Fontos számára, hogy vezető lehessen. Ő az, akire bármilyen körülmények között nyugodtan rábízhatjuk magunkat.
Ikertestvéréért és kislánya felé máshogy viszonyul. Idő kell neki, míg lead a szigorból és teljesen megbízzon a másikban.
- negatív tulajdonságok:
Két lábbal áll a földön és mozdíthatatlan. Ha valamit a fejébe vett, arról nem fogod lebeszélni, hiszen ő pontosan tudja, hogy mi a jó - neki, elsősorban, sokszor nem mérlegeli a lehetőségeket, amiket mások ajánlanak fel neki. Száraz, hűvös, részrehajló és szűk látókörű. Saját tervein és gondolatain kívül nem érdekli senki és semmi.
Az élő fába is képes belekötni, bármilyen lelkiismeret furdalás nélkül, hát még beléd! Néha egy-egy kedves, elismerő, jó szóért is keményen meg kell dolgozni nála. De a várt hatás nem marad el: ha bizonyítasz neki, talán megfontolja a dicséretet. Nehezen lehet neki eleget tenni. És, mivel szerinte megérdemled, ezért még maró gúnytól csöpögő, nem túl kedves szavakkal is illet majd, mind a munkádat, mind téged, magadat, az egész lényedet.
Komoly! Sokszor! Túlságosan. Tehát csak óvatosan viccelj, lehet, nem veszi majd jó néven. Munka közben pedig pláne nem ismeri a tréfát. Semmit sem vesz félvállról, precíz, pontos, kimért tud lenni,  rosszabb napjain már szőrszál hasogatóan. Ha valamit kimond, azt úgy is gondolja és utálja, ha nem veszik komolyan, vagy megkérdőjelezik. Mondjon bármekkora őrültséget, elvárja, hogy az emberei zokszó nélkül, azonnal kövessék a parancsát.
Hidd el, bármit is csinálsz, az nem lesz jó. Még akkor sem, ha úgy csináltad, ahogyan azt Shea akarta. Hogy miért? Mert nem ő csinálta. Beléd fog marni. És lehetsz te bárki, valószínűleg soha nem fog bocsánatot kérni lenéző viselkedése miatt, és a munkád elismeréséről ne álmodozz.

Külső: 160 cm magas vagyok hosszú barna hajjal, és barna szemekkel. Nem szoktam túlzásokba esni a sminkkel, az kiló vakolatot inkább meghagyom a falaknak. A testalkatom szerintem teljesen átlagos, én pont jónak érzem. Az öltözködésemet nem lehet behatárolni, változó. A kényelmességre törekszem, nem arra, hogy kövessem a divatot.

egyebek: Kommandósként szolgált egy elit alakulatban. Igen jól képzett a pusztakezes harc és a lőfegyverek terén, valamennyire ért a robbanószerekhez is.
Egyetlen egy társat fogad el maga mellett, az pedig a kutyája. Egy komoly kiképzett doberman.

Előtörténet
Robbanások, lövések. Halálsikoly csak a filmekben van. A valóságban csak rongybabként kicsavarodva a földre zuhanó tompa testestek vannak. Ennyi egy emberélet. Scottal ketten megyünk be keresztben fedezve az ajtót, amikor felugat a gépfegyver. Ösztönösen vetem hasra magam és viszonozom a tüzet. Egy örökkévalóság, amíg újra beáll a kurva csend. Valami kibaszott nehéz. Valami nagyon nincs rendjén, és valami meleg ragacsos szar folyik végig rajtam.
Megfordulok, hogy megpróbáljak felkelni, de látnom sem kéne, hogy tudjam, mi történt. Scottot lekapták. Éppen a mellény fölé kapta a golyót, nyikkanni sem volt lehetősége a szerencsétlen marhának. Magam sem tudom, miért remeg a kezem, amikor a pulzusa után kutatok a nyakán, ahogy azt sem, hogy mi a tetves francot várok? Nincs ember, aki ezt túlélte volna. Egyetlen mozdulattal szakítom ki a nyakából a dögcédulát.
- Vipera jelentkezz! – recseg a rádióm, amire egy sóhajt ejtek ki számon, de nem részletezek, erre nincs idő! Elegem volt! Kurvára elegem volt! Scott te szerencsétlen marha! Pont az esküvőd előtt, s most jól itt hagytál cseszd meg. Persze én leszek az, aki viheti meg a hírt Siennanak. Hatalmas élmény lesz elmondani a lánynak, a tulajdonképpen semmit. Scott meghalt, minden szigorúan titkos, de örülj neki, mert a hazájáért halt meg. Hősi halott lett.
Kihúzom a gránátból a biztosító szeget, majd számolni kezdek. Rohadt lassan ketyegnek a másodpercek. 1.: új sorozat kopog a falon mögöttem. 2.: valaki tárat cserél 3.: valamit beszélnek, de sajnos még mindig nem tudok oroszul. 4.: nem csak bennem nő a feszültség. 5.: újabb sorozat. 6.: valaki mocorog. 7.: Ezúttal én dugom ki az M4-es csövét, hogy végig kaszáljak a rohadékokon, és repül a gránát.
Eszetlen nagy ordibálás, de az egyetlen kiút felém vezet... Nem is várat magára sokat a robbanás. Ez a trükkje a kézigránátnak. Ha azonnal odavágod, ahogy kihúztad a biztosítószeget, még lehet idejük visszadobni neked. Ha vársz egy kicsit, ha meg is fogja az a szerencsétlen hülye, már sokra nem megy vele. Megdob a robbanás, hogy majdnem hasra vágódok, pedig mögöttem még ott a fal, de a zárt szobában még így is rohadt nagy a detonáció.
Várok, bár magam sem tudom mire. Aligha akadt, aki ezt túlélte. Fél térdre ereszkedem, s figyelem a szobát, figyelem az ajtót, elvégre Scotott kilőtték, és amíg nincs biztosítóm, tovább én sem mehetek. Luke csak nagyon lassan érkezik, fokról fokra haladva, derítve fel az általam már megtisztított terepet. Ki kárhoztatná érte? Mindenki csak egyszer szokott golyót kapni a hülye fejébe, ha elcsesz valamit.
Ezúttal én mutatom V alakban megyünk, bár már fölösleges az óvatosság. Kibaszott mészárszék. Ilyen munkát végez egy repeszgránát, főleg ennyire zárt térben. Még párszor felugat az M4-es, de ez már sokkal inkább csak az arany lövés. Rövidebb ideig szenvedjek. Luknak az első bevetése, neki az első igazán szar meló. Amíg én elvarrom itt az utolsó szálakat, ő a gyomrán könnyít. Sokakkal van ez így az első bevetésen. Majd megszokja a gyűrődést.
- Kölykök, mind kibaszott kölykök. Egy sincs legalább 16 éves.
Ő még ki van akadva, s erre rá tesz egy nagy lapáttal a benne lévő feszültség. Ő még csodálkozik ezen, én pedig mostanra az utolsó srác fejét lövöm szét. Biztos, ami biztos. A kormány takarítást kért, nem túlélőket. Már lassan 48 órája vagyok talpon ebben a rohadék dzsungelben, és…  Errefelé nincs aki listát vezet. A kutyámat is elhoztam, tökéletesen kiképezték Darius, pontosan ilyen célokra. A kézjelekre és a füttyjelekre figyel. Egyetlen egy gazda utasítása szerint cselekszik. Az enyémre. Már 4 éve velem van, én neveltem. Egy doberman.
Másfél évvel később/ Napjainkban…
Washinghton
A bátyám 3 perccel idősebb nálam, de ő még mindig gyerek. Ikrek vagyunk a legeslegjobb testvéri kapcsolatot ápoljuk. Együtt élünk, főleg mióta haza küldtek a kommandós szerepből és az élettársam megölték. De van egy 3 éves kislányom. Imádom őket!
Egy telefonhívás. Menjek Salt Lake-ba egy különleges jelenség miatt? Segítsek az ottani rendőröknek? Egy kommandós nő? Én? A rendőröknek? Hát költöztünk. Salt Lake city várt ránk.
Hamar be is költöztünk egy családi házba, hoztunk minden bútort és egyebet. Másnap:
Salt Lake rendőrfőkapitányához tartok eligazításért, a kutyám mellettem halad póráz nélkül. Sok szempár szegeződik ránk. Egy új élet, de nem változtatok. Legalábbis ez a terv!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Shea L. McAvoy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Karakterrészleg :: Elfogadott karakterek :: Ember-