Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

  Colton & Scar - Nemzeti park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

ϟ Főkarakter :
Scarlett
ϟ Kor :
29
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City.
ϟ Foglalkozás :
Pincérnő
ϟ Hozzászólások száma :
11
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 31.
Ember

TémanyitásTárgy: Colton & Scar - Nemzeti park    2015-04-02, 20:40

Szombat reggel van, és ma szabadnapos vagyok. Ennek köszönhetően sokáig húztam a lóbőrt, ami nem is csoda, hiszen napok óta folyamatosan dolgozom. A vállalt túlórákról, cserékről pedig ne is beszéljünk. A többiek is aggódtak értem bent, hogy nem lesz e ez sok nekem, de nem. Egyáltalán nem sok, sőt. Pont elég arra, hogy ne gondolkozzam, és éljem az életemet. Mert amíg van mire figyelnem, amíg elfoglalom magamat, addig nem a családomra gondolok. Nem arra, hogy milyen nehéz lehet nekik, vagy arra a szemétre, hogy ő mit művel.
Igazság szerint eltelt egy év, de ettől nekem még nehéz. Bár mostanában már jobb. lazábban veszem a dolgokat magam körül, de amikor ide érkeztem volt, hogy ki se léptem napokig, vagy hetekig a lakásomból. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy hogyan éreztem magamat, amikor megláttam egy egyenruhást, aki felém közelít.
Nem is tudom, hogy mikor kezdtem feloldódni, és tényleg eljárni az újdonsült barátaimmal. Akiből nem sok van, de őket megbecsülöm, és szerintem mondanom se kell, hogy egy kivételével mind nő. És , ha jobban belegondolok, akkor, azaz egy is nő, csak más értelembe. Szóval ő egy meleg fiú, és rajta kívül egyelőre nem is tudom elviselni, ha egy pasi olyan közvetlenül viselkedik velem, ahogy Antoni. De térjünk vissza a szombathoz.
Majd nem fél 11 volt mire rá tudtam venni magamat, hogy kikászálódjak az ágyból. odakint csodásan sütött a nap, amit már nagyon hiányoltam a borús, sötét téli időszak után. A kávémat is a kedvenc ülősarkomban fogyasztottam el a reggelimmel együtt, és élveztem, ahogy a nap az üvegen keresztül melegít. Miután rendbe szedtem magamat meg sem álltam addig, amíg neki nem készültem egy kisebb túrának. A múltkor kaptam egy tippet, hogy a közeli Nemzeti parkban van egy egyszerűbb útvonal, remek pihenő hellyel. Bepakoltam egy kis elemózsiát, meg vizet, felhúztam a bakancsomat, és meg sem álltam az úti célomig. Megnéztem a térképen merre kell mennem, milyen jelzést kell követnem, majd útnak indultam. A levegő igen kellemes volt, a szél nem fújt , és remekül teljesítettem a kitűzött célomat, mert elértem a pihenő helyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Colton & Scar - Nemzeti park
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Helyszínek :: Város környéke :: Északkeleti hegységek, Nemzeti Park-