Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

 Scarlett Harker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

ϟ Kor :
35
ϟ Hozzászólások száma :
23
ϟ Csatlakozott :
2014. Dec. 26.
Inaktív

TémanyitásTárgy: Re: Scarlett Harker   2015-03-31, 18:48

Üdv köztünk :) A szóközzel vannak kisebb gondjaid, de az ilyesmibe nem igazán szoktunk belekötni. Már a jellemednél nehezen ment az olvasás, na persze nem miattad! Sokkal inkább a kedves exed paprikázott fel, a történeteden végighaladva pedig egyre jobban viszketett a tenyerem irányába. Barátkozz csak össze néhány boszorkánnyal, garantáltan el lesz látva a baja, de én is szívesen megkóstolom, ha annyin múlik ;) Ami viszont fontosabb, sok sikert az új életedhez Scar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Scarlett
ϟ Kor :
29
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City.
ϟ Foglalkozás :
Pincérnő
ϟ Hozzászólások száma :
11
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 31.
Ember

TémanyitásTárgy: Scarlett Harker   2015-03-31, 18:20


Alap adatok
Teljes név: Scarlett Harker
Születési hely, idő: 1989. 07.12. London
Kor: 26
PB: Carla Ossa
Csoport: Ember

Jellem és megjelenés

Szeme:Szemei sötét barnák
Haja: hosszú, sötétbarna haja van, amit leginkább kiengedve szereti hordani
Érdekesség: -
Alkata: Átlagos magasságú, alkata pedig olyan amilyennek kell lennie. Nőies és ott domborodik ahol kell, és úgy ahogy az le van írva a nagykönyvben. Törékenynek tűnik, de még sem az. Bőre napbarnított
Ruházat: Régebben nagyon csinosan öltözködött, majd ahogy az exével összekerült már egyre inkább zártabban. Olyan ruhákat hordott, amiből nem látszódott ki a karja, oldala ,vagy egyéb része. Igyekezett mindig , hogy a zúzódásokat eltakarja. Jelenlegi öltözéke valahol a kettő között található, nem mer túlságosan kihívóan öltözködni.

Jellem:
Mindig is egy élet vidám nő volt, legalább is addig, amíg az exével össze nem került. Kérdezhetnéd, hogy akkor most milyen, de hogy megértsd látnod kell, hogy milyen volt. Kedves, vidám természetű lány volt, aki közvetlen volt mindenkivel. Szeretett fecsegni, vásárolni, öltözködni. Szeretett új ismeretségeket szerezni. Könnyen barátkozott, sok barátja volt, sosem unatkozott, mert sok program közül válogathatott. Igazán emberbarátnak volt mondható, bár ez még mindig igaz rá. Szerette, ha voltak körülötte, nem szeretett sokáig magányos lenni, vagy egyedül maradni, akkor élt leginkább, amikor barátaival volt, vagy a munkahelyén, ahol szintén emberek között, emberekkel dolgozott. Nyugodt természetű volt, nem úgy mint most, hogy képes megrezzenni akár egy levél, ha valami hangosabb zaj meglepi. Nagyon sokszor hallgatott a belső megérzéseire, de mint tudjuk a szerelem vak, és ez nála is bizonyítható. Átérezte azt, ami másokkal történt, és képes arra, hogy beleélje magát ezekbe a helyzetekbe. De amikor ő került bele nem látta, hogy a vég közelít felé.
De térjünk vissza a szerelemhez, ami hozzá is bekopogott, és letarolta őt, mint gy hurrikán. Fülig szerelmes volt egy férfiba, akinek ma már a nevét sem meri kiejteni a száján. Mindent megadott a férfinak, aki eleinte talán tényleg szerette, de már ebben is kételkedik , ahogy az összes férfiban. Ez a férfi bántotta őt, így most az a nő, akinek az élet jelentette az életet retteg, bezárkózik, nem jár társaságba, és szép lassan beszürkül. De szerencsére megmentették, és talpra állították, így most másodjára próbál új életet kezdeni. Távol mindentől, ami ő volt, hiszen már a neve sem ugyanaz. Az a nő meghalt, amikor majd nem életét veszítette amiatt az állat miatt. És. hogy milyen most? Próbál nyitni a világ felé, új barátságokat kötni, önvédelmet tanult, Igyekszik megtalálni régi önmagát, de talán sosem lesz már ugyan az. Nem bízik senkiben sem, főleg nem a férfiakban. Emberek között dolgozik, de munka után egyből haza megy, nem jár szórakozni. Háromszor nézi meg, hogy minden be van e zárva. Hogy mit hozni neki ez az új élet, lesz e olyan, mint régen volt, ő maga sem tudja, csak reméli.

Előtörténet

Hol is kezdjük, talán az elején. 26 évvel ez előtt született Londonban. A családja a középosztályba sorolható leginkább. Mindig meg volt mindene, semmiben nem szenvedett hiányt, de nem is vetette fel a pénz a családot. Scar egyedüli gyermekként pedig még több szeretett kapott, mint más gyerekek. Általános iskolában semmi komoly nem történt az életében, a középiskolát pedig élvezte, de melyik kamasz nem élvezné?! Már ez idő alatt is a népszerű lányok közé tartozott, de ő még sem nézte le a többieket, mint társai. Hétvégente pedig önkéntes munkát végzett a környékbeli gyülekezetnél. Ezekben az években jött rá arra, hogy segíteni szeretne másokon, így tanulmányait ebbe az irányba fordította, így szociális munkás lett, tanácsadó. Hétvégente pedig beszállt egy programba, amit a fiatalkorú bűnözőknek szerveztek meg, hogy új életet tudjanak kezdeni. Itt ismerkedett meg élete nagy szerelmével, vagy legalább is ekkor azt hitte.

Közösen segítettek egy srácon, majd randizni kezdtek. A pasi teljesen normális volt, nem látszott rajta, hogy idegbeteg állat lenne. 3 hónap után össze is költözött vele és ekkor kezdődtek csak a gondok. Igaz már előtte is feltűnt Scarnak, hogy párja mennyire féltékeny, de nem törődött vele, mert sosem vitatkoztak, mindig megtalálta a módját, hogy lenyugtassa ez ügyben. Összeköltözéskor is még az első hetekben-rendben volt minden, de amikor beleszólt abba, hogy ne menjen dolgozni, minek jár ennyi helyre, miért nem várja otthon meleg vacsorával, ahogy egy nőnek kellene csak jöttek sorba a viták. Végül pedig az első pofon is elcsattant egy szombat este, amikor ez, akit nem nevezünk nevén, mert meg sem érdemli Scar  után nem ment a lelki segély szolgálatra, ahol Scar  éppen az új fiút tanította be. Az irodában persze nyájas, és kedves volt, de ahogy a kocsihoz értek megrángatta, és pofon vágta Scart, és megtiltotta neki, hogy ide jöjjön dolgozni. Scar  szót fogadott, mert épp elégé szégyellte magát, amikor munkatársnője másnap felhívta, hogy rendben van e, mert hallották bentről a kiabálást. Scar  megnyugtatta, hogy semmi gond, csak kicsit összevesztek, meg hogy ez volt az első, és utolsó ilyen.

Persze, hogy nem ez volt, de ő elhitte az exének, hogy nem fog ilyet tenni többet. Természetesen Scar nak ott kellett hagyni a ezt a munkáját, egy következő alkalommal pedig már a gyülekezethez sem mehetett segíteni. Eddigre már több lila folttal rendelkezett a karján, így mindig hosszú ujjú blúzokat viselt. Barátai, és szülei akkor kezdtek aggódni, amikor Scar  végül minden munkáját, hivatását felhagyta,hogy rendes házi asszony legyen, aki kiszolgálja az urát mindenben, és otthon várja mindig mikor haza ért. Scar  hajthatatlan volt, és folyton azt hajtogatta, hogy minden rendben van, pedig nem volt. De túlságosan szerette a férfit, hogy ezt belássa, így csak hajtogatta magának, hogy rendben van minden, nem fogja többet bántani.

Telt , múlt az idő, és Scarnak feltűnt, hogy késik neki, így vett egy tesztet, ami pozitív lett. Nagy örömmel várta haza párját, akinek a kedvencét főzte vacsorára. Szinte tűkön ülve várt, de párja nem jött, késett. Valamikor éjjel 2,3 körül ért haza részegen. Scar  akkor már aludt, csak arra ébredt fel, hogy ez a mocsok lökdösi, és ráncigálja le róla a takarót, majd a ruhát. Scar  tiltakozni kezdett, mert nagyon megrémült látva a másik szemeit, és hogy nincs eszénél. De ezzel csak olajat öntött a tűzre, mert pofon pofont követett, és erőszakkal tette magáévá az exe. Meg sem mert mozdulni addig reggel, amíg Mr. Szemét rendőr el nem ment dolgozni. Talán nem is tudott, mert úgy vonszolta el magát a fürdőig, de nem ért el addig, hanem pár lépés után elájult, és a földre került. Mikor magához tért egy férfi állt mellette, aki épp telefonált. Scar  felnézett, és felismerte párja társát, aki rendőr ruhában volt, annyira megijedt tőle, hogy az ágyhoz kucorodott, és összefogta maga előtt a lábát, és úgy ringatta magát. Scar  kórházba került, ahol rendesen ellátták a sérüléseit, és a tragédiát, amit érte. Alig volt csak pár hetes terhes, de a stressz, a szorongás, és az erőszak megtette a hatását, és elvetélt. Mint kiderült Mr. X után nyomozott a belsőügyosztály, és az eset előtt épp elvették az igazolványát, és a szolgálati fegyverét, holott elvileg ő nem csinált semmit sem, végül pedig leitta magát. Társa azért jött át hozzá reggel, hogy tisztázzák a dolgokat, és hogy ejtették a vádakat irányában, viszont meglátta Scar t, hogy néz ki, hogy eszméletlenül fekszik a földön azonnal segítségére sietett, és mentőt hívott. Mikor megtalálták azt a szemetet, még akkor is részeg volt, de az kijózanítóan hatott rá, amikor megtudta, hogy megölte a gyerekét.

Scar t kiengedték a kórházból és haza költözött, jó ideig nem akarta látni volt párját. De 2 hónap után még is felbukkant egy hatalmas rózsacsokorral. Eljött, hogy elnézést kérjen, hogy elmondja járt terápiára, és hogy mennyire sajnálja ezt az egészet, és mennyire szereti még. Meglepetésként pedig letérdelt, és megkérte a kezét, és megesküdött, hogy mostantól minden más lesz, csak menjen vissza hozzá. Scar  pedig megtette, hiába ellenezte mindenki más a dolgot. Úgy tervezték, hogy 1 évig együtt élnek, és utána összeházasodnak, legalább is Scarlettnek ez volt a kikötése, mert látni akarta, hogy tényleg megváltozott.  9 hónap valóban csendesen telt, bár voltak köztük viták, viszont a 10 hónapban megint elszakadt a cérna, és jött egy hatalmas vita, ami azért volt, hogy miért nem terhes már Scar, hiszen mióta együtt vannak, már terhesnek kellene lennie. Scarlett azt mondta nem tudja miért, pedig tudta, fogamzásgátlót szedett titokban, mert nem akart addig újra teherbe esni, amíg össze nem házasodnak, végül kibukott a dolog, és vita közben újra megütötte őt az exe. Ott akarta hagyni, így elindult lefelé a lépcsőn, de ez a szemét utána ment, megragadta, újra megráncigálta, majd mikor elengedte megtántorodott, és leesett a maradék lépcső. 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett ismét, de ezúttal megtette a feljelentést élettársa ellen, és távoltartási végzést kért. A zsarunak a pályafutása ezzel befellegzett, kollégái kinézték maguk közül, megesküdött rá, hogy ezért bosszút áll. De ezt azóta se sikerült megtennie, mert Scarlett szülei elhatározták, hogy nem engedik meg azt, hogy lányuk így éljen, félelemben, így összeszedték minden megtakarításukat. Felkeresték egy régi barátjukat, aki segített új személyazonosságot szerezni, és így már tényleg Scarlettnek szólíthatjuk őt. Hogy ki volt valójában? Azt sose tudjuk meg, mert az a lány egy balesetben meghalt, belehajtott kocsijával a szakadékba a sok gyötrelem után. Így kezdhetett Scarlett Harker új életet távol minden ismerőstől, minden baráttól, a családjától. Senkivel nem tartja a kapcsolatot személyesen, szüleivel is csak a hivatali barátjukon keresztül üzen csak, hogy az a mocsok láda ne találjon rá, még annak ellenére is, hogy állítólag halott. Így Scarlett lassan 1 éve él már városában, de még mindig attól retteg, hogy titka kiderül, és exe megtudja hol él, és eljön érte. Próbálja élni az életét, visszatalálni ahhoz a lányhoz, aki volt, de még nem teljesen sikerült neki.A hozzászólást Scarlett Harker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-03-31, 20:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Scarlett Harker
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Karakterrészleg :: Elfogadott karakterek :: Ember-