Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

 Sebastian & Lazarus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-07-04, 12:09

-Természetesen megértem Mr. Carver, nekem sem szerepel a terveim között a rács és a fránya börtön koszt. Így hát megpróbálom garantálni önnek, hogy bukásmentes akciókat hajtok majd végre. - Lényegében megértem mitől tart, de lássuk be, az ember már csak hibázik, és ne mondja Ő sem, hogy egyáltalán nem hibázott már. Mert ezt egyszerűen nem hinném el. Még az is lehet óvatlan aki amúgy szinte a nap 24 órájában bebiztosítja magát és figyel minden lépésére.
-Igaza van ebben, de szeretek pozitívan gondolkodni, nekem ez jött be, mindent úgy tervezek meg, hogy sikerül és általában így sikerül is. - Mindenkinek más a felfogása, én ezt meg is értem, egyetlen egyet nem bírok, mégpedig azt, ha valaki tétovázik és nem használja ki a lehetőségeket ha azok adottak. Újdonsült főnököm egyelőre nem ilyen fickónak tűnik. Ám egy valami már biztos, a saját életét mindennél jobban óvja, tehát nagyon kell pedáloznom, hogy a belső köreibe jussak különben belekerülhetek a feláldozhatók csapatába, az pedig nagyon nem hiányzik.
-Igen, volt pár nagyon kellemetlen bevetésem is, de amint látja itt vagyok, nem lesz nehéz dolgom. - Végül is ez nem a hadszíntér, ez csak egy kisváros, itt nem lehet semmi sem olyan komoly, mint a tengerészetnél, itt nincsenek torpedók, hadihajók, tengeralattjárók, nincs megnevezett ellenség aki tudna rólam, ez egyszerűbb lesz, mint az egyszer egy.
Figyelmesen végig hallgatom a mondanivalóját. Drogok, hmm, nos igen, mocskos kis patkányok a dílerek és a beszállítóik, ha nem füstölik ki őket időben akkor elég gyorsan elszaporodnak és mindent bemocskolnak az ürülékükkel.
-Rendben van Mr. Carver, tekintse ezt elintézettnek. - Szalutálok, a megszokás nagyúr.
-Akkor távozom is Mr. hogy nekilássak a feladatnak. - Ezzel le is lépek, hogy magamhoz vegyem a felszerelésem. Első munkának nem is rossz, a WC pucolás után pedig igazi felüdülés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-07-01, 20:16


to Sebastian
- Igaz, de a bukásra való esélyt a minimálisra kell csökkenteni. Nem szeretnék egy óvatlan tett miatt évekig négy fal között ülni és egy rácson keresztül bámulni ki a világra. Felteszem, hogy megérti ezt. – mosolygok rá. Ezért válogatom meg alaposan azt, hogy kit is veszek be a csapatba. Nem szeretnék börtönbe kerülni egy óvatlan ember miatt.
- Azzal nincs baj, ha már átlépte. Legalább tudja, hogy meddig mehet el. De egyszerűbb mindig a legrosszabbal számolni, úgy kevesebb meglepetés érheti. – én is sokszor cselekszem így, azonban a nehezebb feladatoknál sem elég a vakmerőség. Ész nélkül az erő mit sem ér, nem igaz?
- Jól van, pihenj katona! – nevetek fel halkan, ahogy közben bele-bele pillantok a kartonjába. Utána néztem egy kicsit a fickónak, ez a kicsi persze azt jelenti, hogy mindent tudok róla, ami dokumentálva lett, de szeretném ha azt, ami le van írva, az ő szájából hallanám. Egy papíron nehéz megállapítani a hazugságot.
- Akkor gondolom megtanulta, hogy kell kifüstölni az ellenséges fészket. Ennek még jó hasznát veheti. – vannak ugyanis ellenfeleim, akik szeretnének terjeszkedni a városban, de ideje velük megértetni, hogy itt nem terjeszkedhetnek. Főleg nem droggal. Fegyverrel kereskedem és még sok egyéb üzletben is benne vagyok, főleg pénz mosás céljával, de a drogokat soha nem engedtem be ebbe a városba.
- Ha maga mondja. – számomra nem az, tudok valamit a robbanóanyagokról, de csak úgy összerakni vagy hatástalanítani egyet nem hinném, hogy tudnék. Nem voltam soha katona, én más területeken tanultam meg az életnek ezt az oldalát. Én az utcáról jöttem.
- Jól van, Mr. Monroe. – bólintok egyet, majd felállok és a polchoz sétálok, ami mögül egy gördülős táblát húzok elő. Nevek, helyszínek, időpontok vannak rajta. Amolyan taktikai térkép. – A városunkba nem rég vendégek jöttek. Egy latin banda, drogokkal üzletelnek, én pedig nem akarok drogot ebben a városban. Megtudtuk, hogy hol fészkelnek. Menjen le az alagsorba, ott felveheti amire szüksége van. Fegyver, kevlár mellény és a többi – majd kiderül, hogy alkalmas-e. Ha nem, akkor úgy is kap jó eséllyel egy golyót a fejébe. – Vegyen maszkot, jó eséllyel a hely tele lesz prostituáltakkal, nem akarom, hogy bármelyikünket is azonosítsák. – nem szeretek ártani ártatlanoknak, de már sajnos megkellett tennem. A hibáinkból pedig tanulunk.

▼△ megjegyzés ▼△ zene Ƹ̵̡ szószám ▼△ ©


_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-06-26, 19:54

-Valóban, senki sem kéri Önt Mr. Carver, hogy bízzon vakon mindenkiben, de az esélyt meg kell adni, még ha a buktatója elég nagy is. - Mondom én aki a kisujjamban sem bízom, na persze ez nem véletlen. A családomra abszolút nem számíthatok, magamra meg..hát legyen annyi elég, hogy inkább bízom meg egy kóbor, veszett kutyában, mint magamban.
-Nem kell aggódnia, tudom hol a határom, eddig még nem léptem át. - Eddig..mindig van egy kis kapú aminek köszönhetően mindenki képes elvéteni egy-egy hibát ami akár az életébe is kerülhet. Jelenleg én most is az életemmel játszom. Pénz reményében felkerestem egy alvilági nagykutyát, ezek után azonban nem tudom hogyan legyen tovább.
-Értem Mr. - Szinte vigyázba vágom magam, mint ahogy azt a tengerészetnél is tettem. Bár amit kér nem valósítható meg, kockázat akkor is lesz ha nem akarja, az mindig van, mindent körbe ölel. Ha valaki egy ingatag létrára mászik, meg van a kockázata, hogy eldől a létra és maga alá temeti. Sőt, ha elalszik éjjel, meg van az esélye, hogy többé nem ébred fel. Ezt nem mi irányítjuk, de ha Ő úgy hiszi igen, hát legyen, akkor megígérem, hogy nem lesz kockázat, ez úgy is csak nekem hajtja a malmot.
Gazdagabb, mint hinném..oh igen, ez kell nekem. Na nem vagyok egy gyűjtögető vagy éppen sóher alak, aki csak gyűjt, de még magára is sajnálja elverni a pénzt. Én inkább a másik kategória vagyok, szeretem biztosítani a jó megélhetésem. Szeretek szórakozni, szeretem, ha van tető a fejem fölött. Nincsenek nagy igényeim, de ezeket akarom és kész!
-Igen Mr. pontosan ott. - Mások úgy élik meg a háborúkat, mint valami hatalmas veszteség, számomra nem volt az, csak ügyesebb, erősebb, és rafináltabb lettem, csiszoltam eddigi képességeimen. Megtanultam lőni minden fegyvertípussal, legálissal és illegálissal is egyaránt.
-Igen, összerakni és hatástalanítani is gyerekjáték. - A robbanóanyagokkal szeretek dolgozni, egyszerűek és mégis roppant hatékonyak. Ha ezzel kellene foglalkoznom, hát rendben van, merem jelenteni, hogy a nálam aligha találna jobbat aki ért a robbanóanyagokhoz.
-Ha Ön megmondja mikor kezdhetek, állok elébe, nekem bármikor jó és bármilyen munka megfelel. - WC pucoláson kívül, teszem még hozzá magamban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-06-15, 19:18

Sebastian & Lazarus
A nemesség nem születés joga, a tettekben ismerni fel.
- Igen. Éppen ezért az ilyen emberekben nem szabad olyan könnyen megbízni. Az ilyen emberek ambiciózusok, nem ártanak annak, akinek nincs érdekükben, de akinek az érdekükben áll… - az szenved. Ilyen vagyok én is, elvégre egy egész kis birodalmat építettem fel és irányítok mind a mai napig, mégsem volt egyszer sem bilincs a kezemen.
- Tetszik, hogy ilyen magabiztos, de vigyázzon, hogy ne essen át a ló túl oldalára. A túlzott önbizalom veszélyes. Úgy hívják egoizmus. – mosolygok rá. Nem vagyok az, szerintem ő sem az, legalábbis nem a szó negatív értelmében. De a magabiztosság elengedhetetlen, ha az ember nem bízik meg magában, mástól hogy várhatja azt el?
- Kockáztat azzal is, hogy reggelente fel kell az ágyból. Én azt akarom, hogy ne legyen kockázat. Érti? – nem akarok kockázatot, hibát, bizalmatlanságot, vagy épp egy pillanatnyi kétséget sem. Tökéletes munkát akarok, mint mindig. Ez a város megérdemli, hogy jobbá tegyék. Ezt nem érhetjük el gyatra munkával.
- Remélem. Ha jól dolgozik, akkor gazdagabb lesz, mint hinné. – megjutalmazom azokat, akik velem vannak, az én részemet pedig nem tartom meg, az mindig a városé. Én elélek kevésből is, ellentétben azzal a sok szegény családdal, akik nap, mint nap az utcán remegnek télen. Én a városért vagyok.
- Hol szolgált? Afganisztán? – vagy tartalékcsapatos volt? Nem derítettem ki róla mindent, jobb szeretem az embereket nem egy aktából megismerni. Úgy is jobban utána nézek majd, akkor kiderül, hogy mi tér el és mi egyezik abban, amit elmondott, és ami le van írva az aktájában. Persze, egyik se hamisíthatatlan.
- Akkor felteszem robbanóanyagokkal is dolgozott, igaz? Összetud rakni egyet? Vagy épp hatástalanítani. – nem szerettem eddig bombákkal dolgozni, de most sem azért kellenének, hogy mészárlást rendezzek. A bomba tüze olyan lenne, mint a tűzijáték, az elvonja az emberek figyelmét a lényeges dolgokról, míg mi… elvesszük azt magunknak, és visszaadjuk a városnak.
zeneszám • megjegyzés • ©

_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-05-24, 10:55

-Ez így van. Mindenkiben van valami rossz, csak az a kérdés mennyire tudja ezt eltitkolni vagy nem mutatni. - Én nem vagyok sem a megváltó, sem semmi szent, hogy ítéletet mondjak bárki felett is. Mindenkinek a maga dolga eldönteni mit tesz. Nos én sem tettem jó dolgokat az életben, sőt, szerintem éppen hogy a rossz dolgok vannak túlnyomó részben, tehát az ítélkezés valóban nem az én asztalom.
-Ha rajtam múlik, nos nem fog csalódni sem bennem, csak kapjam meg a munkát és bebizonyítom magának. - Igen, talán túlságosan magabiztos vagyok, de az a fajta ember vagyok akit pénzzel végül is bármire rá lehet venni. Na jó, bármire éppen nem, de sok mindenre igen. Nagy úr a pénz, ha nincs miből lakbért fizetnem akkor jön a kilakoltatás, akkor már inkább valami olyan munka ami nem tisztességes, mint az utca kövén alvás. Erre mondják, hogy valamit valamiért.
-Gondoltam, kockáztatok. - Persze ennek lehet rohadt rossz vége is, tisztában vagyok vele. Viszont nincs igazán veszteni valóm és persze az sem garantált, hogy kiruccannék vagy hasonlók, az is csak egy lehetőség, hogy úgy mondjam. Sosem voltam vészmadár, most sem tervezem előre megírni a halálom.
-Nem lesz nehéz Mr. Carver. - Hogy nehéz lenne elképzelni ezeket? Nem, tudom hogyan hogy kell csapatban dolgozni. Valaki lehet halálos egyedül, de csapatban? Ott biztos a siker.
-Így van, katona voltam úgy 3 évig. - Részben remek kis évek voltak, másrészt rengeteg barátunk veszett oda a háborúban. Voltak jó oldalai is a katona életnek és sok rossz is. Viszont nem mondhatnám, hogy megbántam az ott eltöltött időt. Sok olyan dologgal szembesültem aminek most akár nagy hasznát is vehetem.
-Amilyet csak szeretne, mindenhez értek, kézifegyverek, géppuskák, aknavetők, bármi. - Mit ér egy katona ha csak egy hatlövetűvel tudja nyomatni? Mindenhez érteni akartam, és értek is. Legyen bármi a kezembe adva azzal biztos, hogy sikert érek el. Nem lehet kinézni belőlem, de az e fajta munkát valóban komolyan veszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-05-22, 15:45

Sebastian & Lazarus
A nemesség nem születés joga, a tettekben ismerni fel.
- Valóban. Mindenesetre senki nem szent, csak van, aki jobban ért ahhoz, hogy elhitesse ezt, mint mások. – én nem is próbálom elhitetni ezt senkivel sem. Fenntartom az egyszerű álcát, de a szegények pontosan tudják, hogy bármit is teszek a gazdagok ellen, az értük van. Mégis miért érdemelne a város ezen része kevesebbet?
- Értem. Nos, a pénzét megkapja,ha jól végzi a munkáját akkor még többet is kaphat, ez már csak magán múlik. – mert aki hibázik, az örökre elbukik, ahogy tette Travis is. Nem engedhetem meg magamnak, hogy egyetlen bolond miatt az egész csapatomat elkapják. Ezért válogatom meg szigorúan, hogy kikkel dolgozom.
- Igen súlyos szavak ezek, de… legyen. Felteszem nem a semmire ilyen magabiztos. Azonban azt tudnia kell, hogy a munka nem életbiztosítás. – közel sem, megölhetik őt, ha rosszul teszi a dolgát akkor még akár börtönbe is csukhatják, és bár vannak ott kapcsolataim, nem igen tudnám őt onnan kihozni. És nem is lenne kötelességem, igaz?
- Igen, alapos volt, jól megtervezett, és egy remek brigád hajtott végre. A titka pedig nem más, mint a csapatmunka. Ha nekem akar dolgozni, akkor ezeket a szalagcímeket kell maga előtt lássa. – mondom ki a nyilvánvalót. Nem hülye a fickó, látom rajta, hogy tökéletesen tisztában van az esettel, ráadásul ha hallott is már rólam…
- Mertem remélni. Ahogy hallottam katona volt. Ez igaz? – pillantok rá kérdőn, előttem pedig az aktája van. Nem volt nehéz megszerezni, minden rendőrségen vannak korrupt emberek, ezeket pedig ki lehet használni még mielőtt kigyomlálom őket. – Milyen fegyverre szakosodott? – már ha szakosodott, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egyetlen fegyverre képezték ki, nem lenne meglepő. Van olyan emberem, aki szinte mindent tud használni, és bár nem a világ legjobb célzója, de van esze és tudja, hogy mit kell tennie. Ezért is van már több mint öt éve a csapatomban, és ott is marad, hacsak el nem temetjük.
zeneszám • megjegyzés • ©

_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-05-19, 23:30

Nos a gúnyos megjegyzését figyelmen kívül hagyom. Természetesen tudom miért van a kilincs, elragadott egy picit a hév, istenem, ez csak egy ajtó, nem? Jó, persze, előbb is gondolkodhattam volna, de az nem én lennék.
-Hát attól függ honnan nézzük Mr. Carver. - Én például sok mocskos dolgot hallottam már róla. Persze emellett jó dolgokat is, például biztos állást ad és a fizetés is jó, de ezek mind eltörpülnek a terrorista teendői mellett. Mondjuk ki vagyok én, hogy ítélkezzem? Mikor kiraboltam a saját családom, hogy a kártya adósságaimat fizethessem, kitagadtak és munka után kuncsorgom. Lényegében azt hiszem, amit Ő tesz sem sokkal több annál, mint amit én elkövettem.
-Pénzt, mi mást? Fizetni akarom a lakbérem és azért némi plusz összeg is jöhetne. - Ki ne vágyna arra, hogy pénzhez jusson? Épp a pénz volt az okozója annak, hogy most itt tartok ahol. És pénz nélkül semmi sem megvalósítható. Számomra teljesen mindegy, hogy vér tapad-e a pénzemhez vagy tiszta, mint a patyolat, a pénz az pénz. Ahogy egy bölcs közmondás is tartja, a boldogsághoz csak három dolog szükséges, pénz,pénz,pénz.
-Legyen szó bármiről, megtudom csinálni. - Elhatározás kérdésében sosem voltak gondjaim. Kell ez a meló, lehet nem merül ki a pultos állással, de kit érdekel? Ha egy csomó összeghez jutok, akkor miért is kelljen, hogy érdekeljen? Jó persze, a lelkiismeret meg egyebek, hát majd elzárom őket és csíny letudva.
-Arról a bankrablásról mindenki hallott Mr. Igazi csapás volt ez a tőzsdére nézve, be kell látnom, alapos munka volt. - Nyilvánvaló, hogy ez mind a drága új munkaadóm műve volt, de ha nem róla lett volna szó, akkor is ugyanezt mondtam volna. Alapos, precíz munka volt gondolom jövedelmeztető is.
-A pult már ismerős számomra, a másik véglet pedig érdekel. - Hát ha már eljutottam idáig, biztos, hogy nem fogok meghátrálni. Előttem a cél, és ki volna akkora marha, hogy a cél előtt fordul vissza?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-05-09, 10:05

Sebastian & Lazarus
A nemesség nem születés joga, a tettekben ismerni fel.
-Igen, úgyhogy remélem legközelebb használja a kilincset. Nem véletlen van rajta. – tényleg nem, és nekem aztán egy berúgott ajtóval nincs komolyabb bajom, de azzal igen, ha valaki felvételt akar nyerni és kiderül, hogy túlzottan is hirtelen természetű. Mi van, ha előbb lő, mint kell? Megöl véletlen valakit, akkor mit csinál?
- Nos, ez egyszerre megnyugtató és nyugtalanító. – hallottak már rólam…persze, jó érzés, de az ellenségeim is többet hallanak így, ami már kevésbé. Bár, mire végzek addigra nem marad konkurencia. Az a nagy különbség köztünk, hogy én azt teszem ami a városnak jó, míg azok a saját érdekeiket lesik csak. Senki másét.
- Ez így igaz. Mit vár ettől a munkától? – ne várjon biztos családi hátteret. Pénze az lesz, de sokkal többet kell dolgoznia, és nem magáért, hanem másokért, mert amit én teszek az nem az egyénről szól, hanem a közösségről, a városról, a városomról. Itt nőttem fel, tartozom annyival, hogy meg is mentem.
- Nem szükséges, Mr. Monroe. Sokkal egyszerűbben is feltudom mérni azt, hogy alkalmas-e. Még pénzt is kap, feltéve, ha sikerrel jár. - meg is halhat, ahogy tette azt Travis, bár ő megérdemelte, a kapzsi alakoknak itt nincs helye, én pedig kiirtom a hibás csavarokat és újakkal helyettesítem azokat.
- A kicsit talán még egy finom megfogalmazás. – mert itt parancsokat kell követnie, nem lehet magánakció, ami veszélyeztetné a várost, vagy bármelyik ártatlan embert. Legyen szó egy bankról, múzeumról, a városházáról… nem engedhetjük meg magunknak a hibákat, mert arra nem csak mi, hanem az ügy is rámehet, amiért felépítettem mindezt.
- Egyszerű. Pultost csak ide keresek. A csapatomban az üresedés történt, ezt pedig  beszándékozom tömni. Hallott a múlt heti bankrablásról? – kérdezem kíváncsian, ahogy elé csúsztatom az újságot, ahol olvashatja is a szalagcímben, ha eddig nem tette volna meg. Hiába csúszott be a képbe Travis hibája, még így is tökéletes munka volt.
zeneszám • megjegyzés • ©

_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-05-05, 08:32

-Igaza van, valóban az én saram. - Minek is tagadnám, én rúgtam be, de persze élveztem is, gondoltam rá, hogy ezért még fizetni fogok, jó sokat, de abban a pillanatban a legkevésbé sem érdekelt. Na meg hazudnék ha azt mondanám nem élveztem kiütni a melákot. Rég volt már kisebb izgalom az életemben.
Akkorát sóhajtok megkönnyebbülésemben amikor azt mondja nem kell kifizetnem az ajtó árát, alighanem vagy a havi lakbért kellett volna nem kifizetnem, hogy tudjam állni az ajtó árát vagy enni nem tudtam volna, valamit igencsak mellőznöm kellett volna, így viszont nincs gond.
-Igen, hallottam már Önről Mr. Carver.- Azt persze nem mondom mit. Mert terjengenek ám szóbeszédek róla, jók és rosszak is egyaránt. Igazából én szinte mindegyiket el is hiszem, dörzsölt fickónak tűnik és az a tipikus meg nem alkuvó, eltudom képzelni mi vár majd a gorillára. Alighanem visszasírja az anyaméhet majd.
-Ezzel tisztában vagyok Mr. Carver. Ám mindig meg van az esélye annak, hogy én nyerek, csak meg kell próbálni. - Magabiztosan elmosolyodom. Miért állnék a dologhoz pesszimistán, miért lenne nálam jobb bármelyik jelentkező? Attól mert mondjuk eleve ezt tanulta még nem biztos, hogy jobb benne.
-Ha kapok egy próba hetet, fizetés nélkül természetesen, akkor betudom bizonyítani, hogy nálam jobb emberre alig tudna akadni. - Jó, azért egy hét fizetetlen meló nem valami kecsegtető a számomra, de ha ezzel be tudom biztosítani, hogy megkapjam az állást akkor állok elébe.
-Számítottam rá, hogy ez egy kicsit összetettebb lesz. - Igen, megfordult a fejemben, hogy pár részeges kiszolgálásán túl is akad majd mit csinálni, de azon még nem gondolkodtam el mennyiben is tér majd el a feladat a csaposi hatáskörön belül.
-Igen, köszönöm! - Erre inni kell!
-Kicsit mesélhetne a kiszolgálós feladatkörön kívüli munkáról, hogy képben legyek, sejtéseim vannak, de egy kis felvilágosításnak örülnék. - Már ha kapok olyat, nem olyan biztos az. Ez a meló kell nekem, de azért valamennyire tisztában kell lennem a dolgokkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-04-24, 13:16

Sebastian & Lazarus
A nemesség nem születés joga, a tettekben ismerni fel.
Nem hinném, hogy alulmaradtam volna. Való igaz, hogy soha életemben nem voltam katona, de itt nőttem fel, ,tudok harcolni, mindazonáltal ha le is győztem volna ezt az óriást puszta kézzel, legalább öt bordámat be kellett volna, hogy áldozzam közben. Így én is sokkal jobban kibékülök azzal, hogy egy baseball ütővel legyen kiütve.
-- Mert az is. – rántom meg a vállamat. Ő rúgta be, az ő sara, igaz? -– De nem kell megadnia, amit tőle kapok az bőven fedezni fogja az ajtó árát. – bökök itt a fejemmel az eszméletlen fickó felé. Nem vagyok  kegyetlen, de jóindulatból nem fogom csak úgy elengedni a fickót. Vásárolja ki magát.
-- Lazarus Carver, kocsma tulajdonos. – mutatkozom be én is. Bár persze ennél jóval több vagyok, de ezt neki nem kell még tudnia. Persze, ha itt él a szegény negyedben akkor amúgy is tudhatja, hogy nem éppen legális dolgokkal foglalkozom. Ha nem tudja, hát… majd megtudja, ha úgy döntök felveszem őt az állásra.
-- Még szabad. De nem csak maga pályázik rá Mr. Monroe. – sokan, mert tudják, hogy aki az én csapatomban játszik az nem járhat rosszul, ha betartja a szabályaimat. Ha nem, akkor… akkor rosszul fog járni, de mindig gondosan kiválasztom azokat, akiket magammal viszek, nem szeretem a labilis embereket. -– A feladat adott. Győzzön meg, hogy magát vegyem fel, és ne a többi jelentkezőt. – sokféle ember jelentkezett. Van, akinek ez a szakmája, van olyan, aki visszaeső bűnöző, egyesek egyszerű szegény emberek, akik többet akarnak. Talán még egy taxi sofőr is akad köztük, meg egy volt rendőr.
-- Azt tudja ugye, hogy nem csak néhány részeges fickónak kell majd újratöltenie a poharát, igaz? – kérdezem, és közben felállok a székemből, hogy a bárszekrényhez lépjek és elővegyek onnét egy tiszta skót whiskyt. -– Kér? – ha igen, akkor neki is töltök, ha pedig nem, hát akkor úgy látszik, hogy most egyedül fogok inni.
zeneszám • megjegyzés • ©

_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-04-17, 15:30

Nem terveztem én akciózást, egyszerűen csak jöttem a munka miatt, erre belebotlok egy jókora bunyóba ahol a leendő főnök akar alul maradni, ha lapossá verik ki venne fel az állásra? Természetesen önzőség vezérel, na meg egy kis bunyó iránti szenvedély mikor megragadom az ütőt. Elég stabil a próbák alapján és azért egy ekkora állatnak semmi pénzért nem mennék neki puszta kézzel. Élni szeretek, bármennyire is rohadt nehéz meglenni annyi pénzből amennyi éppen jár, meghalni egyelőre még nem kívánok. Főleg úgy nem, hogy az albérletemet most fizettem ki előre két hónapra, tehát azért nehogy már az öreg, zsémbes Foster nyerjen az ügyből.
Párszor jól megsuhintom a fickót amitől teljesen kidől és fekve is marad, az ütőt félre állítom majd az új munkáltatóm felé nézek, már ha felvesz természetesen, ha nem, akkor van nagy gebasz. Ugyanis más meló nincs, vagyis akad, de nem azért, hogy azért, de bányában nem akarok dolgozni, bármi jobb azoknál a sötét lyukaknál, véleményem szerint. A sötéttel nincs bajom, de az elzártság ki tudna készíteni.
-Szinte számítottam rá, hogy az ajtó az én saram lesz. - Nem kellett volna annyira elragadtatnom magam. Viszont talán egy havi fizetésből megtudnám adni az ajtó értékének megfelelő összeget. Na igen, apám is épp ezért mondta, hogy nem fogok tudni megállni a lábamon, mert soha nem gondolkodom előre. Nem sok mindenben volt igaza az öregnek,d e ebben az egyben halál biztosan.
-Sebastian Monroe vagyok, volt katona és tengerészgyalogos. - Na ja, Lazarus elég ésszel rendelkezik, hogy ha hazudnék róla micsoda-kicsoda vagyok ki is nyírjon itt helyben. Lehet tisztességtelen fejem van és jócskán több bűntényt követtem el, mint jó cselekedetet, de voltam katona egy-két évig és a tengerészgyalogságnál is mesterlövész voltam, szorult belém némi, hogy is mondják? Emberség, ez az.
-Nos, szerintem térjünk a tárgyra, szabad még a pultos állás? - Nem szeretek teketóriázni és nem vagyok híve az állásinterjúk szabályainak, hogyha kérdeznek csak akkor felelsz és végig olyan fejet vágsz mintha az életed múlna ezen a munkán. Amúgy is, már azzal eltértünk a szabályoktól, hogy péppé vertünk egy majdnem 200 kilós fickót.
-Gyakorlatom van, nem hosszú éves tapasztalat, de a munkát eltudom végezni, alkalmas vagyok a feladatra.- Azért fényezem egy kicsit magam, ez itt nem a Nemzet Biztonság, hogy mindent papírforma szerint kelljen véghez vinni.
Lehet egy kicsit dörzsölt alak vagyok, de ki nem az? A lelke mélyén szerintem mindenki az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-04-11, 21:36

Sebastian & Lazarus
A nemesség nem születés joga, a tettekben ismerni fel.
Utálom az ilyet. Miért nem tud az ember azzal megelégednie amije van? Miért kell több? Miért vágyik más részére? Mert ezt teszik. Mindegy, nem az én bajom az, ha a saját kapzsiságuk lesz a vesztük, nekem csak azt kell elérnem, hogy soha ne tudjanak velük összekapcsolni, mert bizony akkor nekem lőttek. Sok mindent tettem már az életem során, de eddig mindig elkerültem a börtönt, soha nem kerültem olyan bajba, amiből ne tudtam volna kimászni, nem tudnak rám bizonyítani semmit sem, és hiába razziáznak itt, nem találnak semmit. Nem csak azért, mert profin értek a nyomok eltüntetéséhez, hanem azért is, mert nem egy zsarut fizettem már le. Kihasználom az ellenfél gyengéit és azok segítségével győzöm le.
Nem szeretem azt mondani, hogy bűn szervezetem van, az úgy hangzik, mintha a törvények ellen harcolnék. Ez így is van mondjuk, de nem a törvény, hanem sokkal inkább a korrupció a célpontom, én csak jobbá akarom tenni az itteniek életét, ezért építettem fel és irányítom az én kis szervezetemet, ami napról napra nagyobb, gondos odafigyelés kell, hogy minden a legnagyobb rendben történjék meg. Nem szeretek ölni, de néha muszáj, és ilyenkor meg is húzom a ravaszt. Megtanultam már, hogy a bűntudat akkor öli meg az embert, ha hagyjuk neki.
És már megint ez történik. A gorilla elég nagy darab, gyorsabb vagyok, kifáraszthatom, és ezt is teszem, beviszek neki egy-két ütést, de ettől még nem fog kiterülni, és Danielre is rá kell majd akadnom, és sajnos muszáj lesz a tudtára adnom, hogy nem viselkedhet ilyen gyerekesen. Nem szeretem az ilyen barbár módszereket, de sajnos ezt hozza a szükség. A srác pont jókor érkezik meg az ütővel, és még mielőtt a behemót jobban belelendülhetne a harcba, a srác sikeresen kiüti, én pedig intek a kocsmából időközben ideérő két emberemnek, hogy cipeljék ki a fickót és tanítsák móresre. Nem lesz könnyű, minimum száz kilót nyom.
- Az majd mindjárt kiderül. – mondom neki, miközben visszaülök a helyemre, és egy időközben elővett zsebkendővel megtörlöm az arcomat, hogy aztán azt egy elegáns dobással  a kukába jutassam. – De az biztos, hogy egy új ajtót megérdemlek. – bökök a fejemmel az ajtó felé, amit olyan nagyon körülményesen sikerült berúgnia. – Szóval, ki maga? – azt már tudom, hogy az állásra jelentkezett, de ennél kicsit többet kell tudjak róla.
zeneszám • megjegyzés • ©

_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Isaac J. Maxwell
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake city
ϟ Foglalkozás :
Csapos
ϟ Hozzászólások száma :
18
ϟ Csatlakozott :
2015. Apr. 07.
ϟ :

Legyél az aki lenni akarsz,

csak ne a saját károdra!
Ember

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    2015-04-11, 13:47

Na igen, miután a kölyök a volt munkahelyemről a kezembe nyomta a papírt már eltelt két nap. Gondolkodtam azon, hogy megéri-e elvállalni a melót. Voltam már csapos, nem olyan hálátlan feladat, mint azt bárki is hinni. Sőt, olyan dolgokat hallhat meg az ember amit máshol nem. Bizony, a csaposokkal elég közlékenyek a benyomott, pénzes, rossz szexuális vagy házastársi viszonyban levő drága vendégek. Egy-egy ilyen alkalommal hallottam először Lazarus-ról is. Csupán fél füllel, hogy úgy mondjam, de elég sok információ jutott el így is hozzám. Azt rebesgetik, hogy bűnszervezete van és a pénzmosástól na meg a gyilkolástól sem riad vissza. Ki is nézem belőle. Mivel az én múltamban is akad pár stikli így nem ítélkezem felette. Az Ő baja ha egyszer a nyakába szakad egy nagy kupac szar. Épp ezért gondolkodtam napokig azon, hogy menjek vagy ne menjek, mert ha akkor szakad a kupac szar mikor én is alatta vagyok akkor aztán megszívom rendesen és nincs szükségem csíkos ruhára, nem megy a szemem színéhez, hogy úgy mondjam.
De az ajánlat azonban messze menőleg a legjobb az így is kevés közül. A fizetés kielégítő, a hely is elég forgalmas. ha eltekintünk a munkáltató háttér ügyeitől ez a munka a legjobb a városban.
Így hát a töprengés helyét átvette a bizonyosság és épp ezért állok most Lazarus kocsmai irodájának az ajtaja előtt, hogy bebocsátást nyerjek Mr. Robin Hood-hoz. Ekkor hallom meg a dulakodás hangjait odabentről. Megvakarom a tarkóm. Akarok én bunyóba keveredni? Nos, akarok. Egy rúgással betöröm az ajtót, azt hiszem ezt lefogják vonni a fizetésemből ha felvesznek természetesen. Odabent egy kisebb csatatér fogad, a régi szép idők.
Az egyik fickó egy két méteres gorilla, a másik pedig Lazarus lehet, bár még látni nem láttam. Egy pohár whiskey-t találok a polcon, elveszem, megiszom majd a kézfejemmel megtörlöm a számat és a sarokban levő baseball ütőt felemelve suhintok egyet majd még egyet, miután stabilnak ítélem a gorilla tarkójára vágok vele egy isteneset, majd, hogy biztosra menjek hátul rúgok a mogyorói alá. Ha az első nem is a második tuti kiütötte a nyeregből. Vigyorogva fogom az ütőt és várom hátha fel kell a melák, még bele se lendültem igazán. A tengerészgyalogságnál ennél többet tettem meg, ohh, azok aztán szép idők voltak. Ha nem lett volna a térd sérülésem aminek szinte nyoma sincs most akkor még mindig ott lennék. Na elég a nosztalgiából.
-Khm, azt hiszem ezek után megérdemlem azt a csapos melót, nem? - Szegezem a kérdést Lazarus-nak. Az ütőt forgatom közben a kezemben, várva hátha még használnom kell, jó kis fegyver, be kell szereznem egyet nekem is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

ϟ Főkarakter :
Lazarus Carver
ϟ Kor :
34
ϟ Tartózkodási hely :
Salt Lake City
ϟ Foglalkozás :
Bűnöző
ϟ Hozzászólások száma :
29
ϟ Csatlakozott :
2015. Mar. 15.
ϟ :
A halál az egyetlen isten,

amelyik jön, ha hívják

Ember

TémanyitásTárgy: Sebastian & Lazarus    2015-03-19, 20:50

Isaac & Lazarus
A nemesség nem születés joga, a tettekben ismerni fel.
- Megbeszéltük ezt már. Megkaptad a részed. Most pedig menj! Ha majd szükség lesz rád valaha is, akkor hívlak. – pillantok az asztal másik felé ülő … barátomra. Na jó, ez elég erős kifejezés rá, mivel nem az, sőt, elég ellenséges most köztünk a viszony, de ez történik, ha valaki kapzsi. Megkapta a részét, Travisé engem illet, és ezáltal a környéket, ahol felnőttem. Tanultam abból, amit nekem kellett itt átélni. Tönkretette a családomat ez a város, egészen pontosan azok, akik irányítják. A bankok, a politikusok, a korrupt rendőrök…nem akarok hős lenne, messze vagyok én attól. Egyet akarok csak. Hogy ez a környék ne nyomorban éljen, mert most úgy él. Ez itt a szegény negyed, a legrosszabb, legsötétebb helye ennek az istenverte városnak. Ezt nem érti meg Daniel sem. Ő csak a pénzre gondol, én más emberekre is, nem tartom meg magamnak azt, amit elrabolok, nekem nincs szükségem rá, van rendesen keresetem, ez a kocsma az enyém…egészen pontosan csak félig, mert egy barátommal együtt visszük, de a lényeg, hogy nekem van bejegyzett, tisztességes bevételem, nem kell a pénz, amit elrabolok. A pénz azaz  itt élő családokhoz kerül, amint tisztára lettek mosva. Véres pénz, tisztességtelen, de pénz, és csak ez számít.
- Talán nem hallottad, amit mondtam. Emeled fel a segged és húzzál innen! Tanulhattál volna Travis hibájából!– szólok hozzá most már jóval keményebben, de Daniel meg sem moccan. Ha ez így megy tovább, akkor itt fogunk egymás torkának esni, ami már csak azért sem  jó, mert az eltört berendezéseket nekem kell majd fizetnem. Végül csak feláll, de lassan, közben végig engem nézve, majd az öve felé nyúl. – Ne röhögtess! Szerinted nem tartok fent egy külön kis zugot a zsaruknak? – bökök a fejemmel a háta mögé, ahol a kocsma rendőri része van. Három-négy rendőr mindig van itt, ők azt hiszik, hogy azért, mert itt imádjuk őket. Nem, valójában utálunk mindenkit, aki azt a törvényt képviseli, ami tönkretett itt mindent, de az ilyen Daniel féle barmokat féken tartja a jelenlétük. – Hé, azért előbb fizess! Nem kedvellek, véletlenül sem hívnálak meg semmire sem szóval…fizess, és aztán húzz el innen! – mosolygok rá, miközben elégedett mosollyal húzom meg a poharamat. Daniel ha nehezen is, de végül csak elmegy, én pedig elgondolkodva hordozom végig a tekintetemet a helyen. Valami nincs rendben. Daniel túl könnyedén tűnt el. Még fizetett is. Pedig utál veszteni. A rohadt anyját… és körülbelül ekkor is ér az első ütés, ami levisz a székről olyan hirtelen jön. Egy két méteres gorilla áll előttem, láttam már, Daniel jó barátja. – Táncoljunk. – vigyorgok rá, miközben letörlöm a véremet a képemről.

zeneszám • megjegyzés • ©

_________________

Az élet alkot, formál, megvezet


míg a halál nyiltan a szemetbe nevet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sebastian & Lazarus    

Vissza az elejére Go down
 
Sebastian & Lazarus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Helyszínek :: Belváros-