Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

 Használat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Henry Curnow

ϟ Főkarakter :
H.C.
ϟ Kor :
36
ϟ Tartózkodási hely :
SLC
ϟ Foglalkozás :
Katona mint mindig
ϟ Hozzászólások száma :
191
ϟ Csatlakozott :
2014. Nov. 04.
ϟ :

Elfajzott

TémanyitásTárgy: Használat   2015-01-14, 18:04

Ez a rész rövidebb telefonhívások, üzenetváltások kijátszására alkalmas, ami egy esetleges „tényleges játéktéri” szituációt előlegez meg.
Aki még nem csinált ilyet, a használata annak is igazán egyszerű, rövid üzeneteket hagytok egymásnak, nem a végtelenségig húzva a játékot. Ehhez használhatsz különböző sablonokat, de a'la nature be is pötyögheted.
Rengeteg sablont lehet találni különböző külföldi oldalakon, én most hoznék egy egyszerűbbet, telefonhíváshoz, használjátok egészséggel.Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Terminal+Dosis+Light' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="background-image: url(http://i.imgur.com/4cF4V.png); height: 503px; width: 300px">
<div style="text-align: center; text-transform: uppercase; font-size: 23px; line-height: 100%; color: #fff; font-family: terminal dosis light; word-spacing: 2px; position: relative; top: 98px; right: 5px">xy hívása</div>
<div style="width: 190px; height: 100px; position: relative; top: 85px; right: 5px; font: italic 10px arial; color: #aaa; text-align: justify; line-height: 95%; overflow: auto;">

Ide jön a szöveg, amit a karaktered beszél a telefonba. Ide jön a szöveg, amit a karaktered beszél a telefonba. Ide jön a szöveg, amit a karaktered beszél a telefonba.

</div><div style="font: 8px arial; color: #aaa; text-align: center; text-transform: uppercase; position: relative; top: 263px; right: 5px">coded by kristen @ atf and caution</div></div></center>xy hívásaIde jön a szöveg, amit a karaktered beszél a telefonba. Ide jön a szöveg, amit a karaktered beszél a telefonba. Ide jön a szöveg, amit a karaktered beszél a telefonba.

coded by kristen @ atf and caution

_________________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Használat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Helyszínek :: További játéktér :: Hívások, üzenetek-