Salt Lake FRPG
 

Share | 
 

 Karakterlap sablonja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

ϟ Főkarakter :
H.C.
ϟ Kor :
35
ϟ Tartózkodási hely :
SLC
ϟ Foglalkozás :
Katona mint mindig
ϟ Hozzászólások száma :
191
ϟ Csatlakozott :
2014. Nov. 04.
ϟ :

Elfajzott

TémanyitásTárgy: Karakterlap sablonja   2014-11-15, 16:00

Kód:
<br><center><div class="nbetu">█Karakter neve</div><div class="net"><table><tbody><tr><td style="width: 210px;"></td><td style="width: 210px;"></td></tr><tr><td><div class="nadat0"><div class="nadat1">TELJES NÉV</div><div class="nadat2">█Név ide</div><div class="nadat1">SZÜL. HELY ÉS IDŐ</div><div class="nadat2">█Szül. ide</div><div class="nadat1">KOR</div><div class="nadat2">█Kor ide</div><div class="nadat1">CSOPORT</div><div class="nadat2">█Csoport ide</div><div class="nadat1">FOGLALKOZÁS</div><div class="nadat2">█Foglalkozás ide</div><div class="nadat1">PB</div><div class="nadat2">█Play by ide</div></div></td><td><img src="█Kép link ide" class="netkep"></td></tr></tbody></table><br><div class="nbetu2">jellem és külcsín</div><div class="net2">█Ide jön a személyiséged, viselkedésformád röviden megfogalmazva, valamint a külsődről néhány szó, ha van mit megosztanod velünk.</div><br><div class="nbetu2">történet</div><div class="net2">█Ide jön az előtörténeted. Tetszőleges formában és hosszúságban hosszúságban írod, de ne hozott példa legyen, tehát ismerjük meg belőle a karaktered.</div></div></center><br>

A █ jelek nem részei a sablonnak, ezeket töröld ki, még mielőtt jeleznél, hogy elkészültél! Figyelemfelkeltőként tettük bele, hogy könnyebben eligazodj a minta kitöltése közben. :)

A készenléttel ITT jelezhetsz. Jó munkát!

Karakter neve
TELJES NÉV
Név ide
SZÜL. HELY ÉS IDŐ
Szül. ide
KOR
Kor ide
CSOPORT
Csoport ide
FOGLALKOZÁS
Foglalkozás ide
PB
Play by ide

jellem és külcsín
Ide jön a személyiséged, viselkedésformád röviden megfogalmazva, valamint a külsődről néhány szó, ha van mit megosztanod velünk.

történet
Ide jön az előtörténeted. Tetszőleges formában és hosszúságban hosszúságban írod, de ne hozott példa legyen, tehát ismerjük meg belőle a karaktered.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Karakterlap sablonja
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Salt Lake FRPG :: Karakterrészleg :: Karakteralkotás-